Transformice


Transformice ismi ne kadarda uğraşsanız ilk baş transformers olarak okumuş olabilirsiniz. Ama öyle değil işte. Oyunda siz bir faresiniz. Size verilen görevleri tamamlayarak peynirleri toplayın. Haa peynirleri topladıktan sonra fare deliğine girmeyi unutmayın sakın. Eğer peynirleriniz yeteri kadarsa marketten kostüm, kürk, şaman malzemeleri vb. şeyler de alabilirsiniz. Bu arada az önce kullandığım şaman evet evet şaman. Şimdi siz bana şaman oyunda nedir olarak diyeceksiniz. Şaman oyun odasında en yüksek düzeyli kişinin puanına göre seçilir. Peki şaman'ın amacı nedir? Şamanın oyundaki amacı fareleri kurtarmaktır. Şimdi bazı haritalarda boşluklar vardır. Yani siz oyunda yolunuza doğru giderken hemen önünde kocaman bir boşluk var diyelim. Ve de sizde şamansınız. Evet şamansınız. Peki siz şaman olduktan sonra bişiy farkettiniz mi? Oyunda şaman değilseniz hemen sağ kenarda oyuncu listesi yer alır. Ama siz diyelim şaman oldunca sağ kenarda oyuncu listesi yerine şaman eşyaları çıkar. Şimdi biz nerde kalmıştık evet yolumuzda koca bir boşluk vardı siz şamansınız ve şaman eşyalarından büyük kalası seçtiniz. Ama siz boşluğa koyunca onlar düşmekte. Peki onları nasıl sabit tutarız. Şimdi şaman eşyaları ve kullanımları ;

C tuşu: Serbest hareket eden sarı renkli bir sabitleyici oluşturur. Bu sabitleyici objenin hareketsiz şekilde sabitlenmesini sağlar. C sabitleyicileri sadece objeleri birbirine tutturmak üzere kullanılabilir. Çoğu obje C sabitleyicileri ile tutturulabilir. 

V tuşu: Mavi bir sabitleyici ekler. V sabitleyicileri de sadece objeleri tutturmak üzere kullanılabilir. Çoğu obje V sabitleyicileri ile de tutturulabilir.

B tuşu: Kırmızı bir sabitleyici ekler. B sabitleyicileri Şaman obje listesindeki kalaslar ile kullanılabilir. Bu obje haritanın eklendiği bölümünde tamamen sabit kalacaktır, ancak açısal şekilde hareket edebilir, ve sabitlendiği yerde bağlı kalır.

N tuşu: Motorlu mavi bir sabitleyici ekler. N sabitleyicileri sadece objeleri tutturmak için kullanılabilir ve çoğ obje bu sabitleyici ile tutturulabilir. Bu obje ile, eklediğiniz objeyi Sağ/sol olmak üzere iki tarafa doğru yükselmesini sağlar.

İşte şaman eşyaları ve kullanımları bunlardır.Neyse lafı uzatmadan İndirme Linki Aşağıdadır:)  ↓


                                                                   Oyunu İndir
Googlede Paylaş

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Burdan Mesaj Atın
    Facebooktan Mesaj Atın

0 yorum:

Yorum Gönder